Увійти|Реєстрація

г. Киев, ул. Владимирская, 23

info@cgpa.com.ua

Подписаться на новости
08.06.2015Відбулась травнева програма «Корпоративний секретар»

26-30 травня у Києві відбулася чергова спеціалізована програма «Корпоративний секретар», на якій розглядалися питання врегулювання у Статуті ролі та місця корпоративного секретаря (далі- КС) у структурі управління акціонерного товариства (далі -АТ), також напрями та форми роботи КС, особливості скликання та проведення Загальних зборів акціонерів, діяльності органів управління АТ, судову практику та вимоги до діяльності АТ на фондовому ринку.

Наступна програма «Корпоративний секретар» відбудеться 07-11 липня 2014 р. Реєстрація вже почалась. За умови завчасної реєстрації та оплати буде надано значну знижку. Детальніше інформацію можна отримати по тел. (044) 228-87-59.

У програмі взяли участь представники таких компаній, як: ПАТ «РІВНЕАЗОТ», ПрАТ «А/Т тютюнова компанія «В.А.Т. – Прилуки», ПАТ «Мукачівський завод «Точприлад», ПАТ«МОТОР СІЧ», ТОВ «ЄВРАЗ УКРАЇНА», ТОВ «Керуюча компанія «МІГ», ТОВ «ДТЕК» та інші.

Учасники про програму: 

«Програма цінна тим, що не лише є владанням академічного курсу, але й дозволяє проаналізувати практичні проблеми, з якими стикаються корпоративні секретарі та юристи в повсякденній діяльності компаній»

Рилач Юрій, корпоративний юрист ПрАТ «А/Т тютюнова компанія «В.А.Т. – Прилуки»

«Имея определённый опыт работы в сфере корпоративного управления и некоторую базу знаний, программа «Корпоративный секретарь» позволила систематизировать и структурировать знания,  заполнить проблемы, уточнить интересующие вопросы, сделать выводы, как функционирует система корпоративного управления в компании и что нужно сделать для того, чтобы улучшить и усовершенствовать её»

Хаджалова Поліна, начальник управління корпоративних прав ТОВ «Керуюча компанія «МІГ»

Наступна програма «Корпоративний секретар» відбудеться 07-11 липня 2014р. Реєстрація вже почалась. За умови завчасної реєстрації та оплати буде надано значну знижку.

Детальніше інформацію можна подивитись у розділі  «Заходи» або отримати по тел. (044) 228-87-59.