Увійти|Реєстрація

г. Киев, ул. Владимирская, 23

info@cgpa.com.ua

Подписаться на новости
06.06.2015VI Щорічний форум з корпоративного права

Асоціація правників України має приємність анонсувати проведення VI Щорічного форуму з корпоративного права 26 жовтня 2012 року у м. Києві, готель «Прем’єр Палац».

Освітнім партнером Форуму став Український інститут корпоративного управління.

Цього року Асоціація проводить Форум спільно із благодійною організацією «Центр комерційного права» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Центр розпочав свою роботу у 2000 році як один із найуспішніших проектів USAID, а з 2003 року  – як українська громадська організація. Центр комерційного права здійснює широкий спектр програм, націлених на реформування законодавства України, на системне удосконалення правової бази та її інфраструктур.

Завдяки участі Центру комерційного права в організації заходу та фінансовій підтримці USAID, цього року вдалося значно знизити реєстраційні внески для учасників. Таким чином, ще більша кількість правників  матиме можливість взяти участь в цьому актуальному та цікавому заході.

VI Щорічний форум з корпоративного права – захід, що добре відомий усім, хто практикує у сфері корпоративного права та не потребує зайвого представлення. Так, адже за свою шестирічну історію форум вже встиг зарекомендувати себе як ключовий захід для правників, сфера практики чи інтересів яких пов’язана з, без перебільшення, найпопулярнішою сферою права.

За час свого існування Щорічний форум з корпоративного права став не лише візитною карткою Асоціації правників України, але й заходом, обов’язковим до відвідування для більш ніж сотні правників щороку.

За результатами заходу кожен учасник має можливість отримати Сертифікат, який дає право на отримання балів відповідно до Порядку підвищення кваліфікації адвокатами, затвердженого Вищою кваліфікаційною комісією адвокатури.

З програмою форуму Ви можете ознайомитися за посиланням: http://uba.ua/ukr/events/717/.

З детальнішою інформацією щодо VI Щорічного форуму з корпоративного права можна ознайомитися у Секретаріаті АПУ за тел.: +380 (44) 492-88-48, e-mail: events@uba.ua. Контактна особа – Марія Гавриленко.