Увійти|Реєстрація

г. Киев, ул. Владимирская, 23

info@cgpa.com.ua

Подписаться на новости
08.06.2015ПАКУ провела щорічні зустрічі у Житомирі

26 березня у м. Житомир Професійна асоціація корпоративного управління провела Щорічні зустрічі (далі -Зустрічі)  з представниками акціонерних товариств цього регіону. Захід відбувся за підтримки Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (м.Житомир) та компанії «SB Consulting».

Зустрічі, як завжди,  були присвячені питанням, що є актуальними для акціонерних товариств, а саме: змінам у вимогах НКЦПФР до розкриття регулярної та особливої інформації, змінам в депозитарній системі – наслідках набуття чинності Закону України  «Про депозитарну діяльність» для акціонерних товариств, особливостям скликання та проведення загальних зборів акціонерів, вимогам до корпоративного секретаря та їх підготовки.

У Зустрічах взяли участь представники таких компаній, як: «Біо мед скло», «Житомиргаз», «Житомирський маслозавод», «Житомиробленерго», «Житомирська пересувна механізована колона №6», «Бердичівська фабрика одягу», «Новоград-Волинський хлібозавод», «Коростишівське підприємство «Кортекс», «Західукрвибухпром», аудиторська фірма «Основа».