Увійти|Реєстрація

г. Киев, ул. Владимирская, 23

info@cgpa.com.ua

Подписаться на новости
05.06.2015Олександр Окунєв увійшов до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при ДКЦПФР

Голова правління ПАКУ Олександр Окунєв увійшов до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі – ДКЦПФР).

ДКЦПФР повідомила про проведення установчих зборів для формування Громадської ради, про порядок подання заяв для участі в установчих зборах та про порядок проведення установчих зборів Громадської ради.

До складу ініціативної групи увійшли: М.О. Бурмака – член ДКЦПФР, І.І. Мартиненко – директор юридичного департаменту, А.М. Голощук –  директор адміністративно-господарського департаменту, Н.С. Піскун – начальник управління із забезпечення діяльності Голови Комісії, організації роботи засідань Комісії та міжнародних зв’язків С.В. Білодід – завідувач сектору взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю управління із забезпечення діяльності Голови Комісії, організації роботи засідань Комісії та міжнародних зв’язків, секретар групи, О.Й.Окунєв – голова правління Професійної асоціації корпоративного управління; С.В.Шкляр  – президент ВГО “Асоціації протидії недобросовісної конкуренції” та інші.

Установчі збори відбудуться 22 лютого 2011 року о 15.00 в приміщенні Комісії за адресою: м. Київ, вул. Московська 8, корпус 30, 12-й поверх, конференц-зала.

Відповідальна особа за приймання заяв – член ініціативної групи, секретар ініціативної групи Білодід Світлана Вікторівна.

Детальна інформація щодо участі в установчих зборах та поданні заяв на сайті ДКЦПФР на сторінці http://www.ssmsc.gov.ua.