Увійти|Реєстрація

г. Киев, ул. Владимирская, 23

info@cgpa.com.ua

Подписаться на новости
06.06.20154 квітня відбудеться дискусія на тему «Трансформація системи корпоративного управління в Україні: від принципів – до правил».

4 квітня 2013 в 14:00 у Прес-центрі інформаційного агентства «Українські новини» відбудеться дискусія на тему: «Трансформація системи корпоративного управління в Україні: від принципів – до правил».

Оновлений формат глобальної економіки характеризується швидкою зміною обставин і вимагає нового способу мислення. Сьогодні в Україні відбувається переосмислення відношення до корпоративного управління і формуються контури його нової системи, яка відповідає сучасним реаліям. Національний бізнес дійшов до розуміння того, що система корпоративного управління є ефективним інструментом його захисту і розвитку. Впровадження передових стандартів корпоративного управління сприяє формуванню справедливої вартості бізнесу, зниження вартості залучення фінансування для сталого розвитку.

Корпоративне управління – сфера, де інтереси держави та бізнесу з формування сприятливого інвестиційного клімату та ефективного бізнес-середовища збігаються. Останні законодавчі ініціативи державних регуляторів свідчать про прагнення переходу до політики правил, чіткої деталізації процедур.

Про нормативні новації, пов’язані із зміною законодавчих підходів до формування системи корпоративного управління в акціонерних товариствах України, зокрема, про запровадження практики похідних позовів, процедури сквіз-аут (squeeze-out), обов’язкове введення посади корпоративного секретаря в акціонерних товариствах, його новому статусі і функціоналі на прикладі українського та зарубіжного досвіду, а також про інші актуальні питання практики корпоративного управління і говоритимуть учасники дискусії.

Спікерами виступлять:

  • Дмитро Тевелєв, голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку;
  • Олександр Окунєв, голова Правління Професійної асоціації корпоративного управління;
  • Ігор Селецький, голова Правління ПАТ «Фондова біржа ПФТС»;
  • Володимир Нусінов, директор з корпоративного управління і цінних паперів ПрАТ “Смарт-Холдинг”;
  • Олександр Нікішев, керуючий партнер Investor Relations Agency.

У дискусії також візьмуть участь представники Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України, Професійної асоціації корпоративного управління, Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв, члени наглядових рад та правлінь компаній, корпоративні секретарі українських емітентів.

Організатори дискусії:

  • Професійна асоціація корпоративного управління;
  • Investor Relations Agency;
  • ІнА «Українські новини».

Координатор заходу: Олександр Нікішев, тел. (044) 383-21-83, e-mail: an@ir-ua.com

Адреса прес-центру: м. Київ, ст.м. «Палац Спорту», вул. Еспланадна, 20, 1 поверх.

ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА