Увійти|Реєстрація

г. Киев, ул. Владимирская, 23

info@cgpa.com.ua

Подписаться на новости
05.06.201503 лютого 2011 року у Києві за підтримки ДКЦПФР відбудеться семінар-практикум «Загальні збори акціонерів: нове законодавство та перший досвід його застосування»

03 лютого 2011 року Центр корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу проведе семінар-практикум «Загальні збори акціонерів: нове законодавство та перший досвід його застосування» за підтримки Державної комісії  з цінних паперів та фондового ринку. 

Питання підготовки та проведення загальних зборів акціонерів (ЗЗА) є вельми актуальними для акціонерних товариств у період підготовки річних ЗЗА, адже саме ці збори часто зненацька для певних їх учасників стають «полем бою» у корпоративних війнах.

Особливу актуальність цій тематиці придає той факт, що багато АТ саме навесні 2011 року будуть приймати на ЗЗА рішення про приведення власної діяльності у відповідність до вимог нового Закону України «Про акціонерні товариства», а деякі – вперше проводити ЗЗА по новій процедурі, передбаченій цим законом.

Участь у семінарі дозволить його учасникам:

  • Уточнити всі спірні питання нової «технології» проведення ЗЗА у відповідності до вимог нового законодавства
  • Підготувати проект нової редакції Положення про ЗЗА власного АТ
  • З’ясувати позицію представників ДКЦПФР у спірних питаннях правозастосування, зокрема про порядок підготовки та проведення «перехідних» ЗЗА, які мають відбутися не пізніше 30.04.2011

Цей семінар є, по суті, авторським майстер – класом відомих в Україні викладачів-практиків, які мають великий досвід проведення «конфліктних» ЗЗА, участі у відповідних судових процесах, захисту інтересів АТ та/або окремих акціонерів на таких заходах.

Учасники семінару не тільки отримають практичні поради фахівців, але й зможуть обмінятися власним досвідом з колегами, отримають унікальний пакет роздаткових матеріалів, що включає презентації лекторів, систематизовані тексти усіх найсвіжіших роз’яснень ДКЦПФР, рекомендований проект Положення АТ про порядок підготовки та проведення ЗЗА.

Місце проведення – Міжнародний інститут бізнесу , м. Київ, Брест-Литовське шосе, 8А.

З питаннями Ви можете звертатись до Інни Мозгової за тел. – (044) 228-87-59 (прямий), 585-00-33 (вн. 132), e-mail: Inna.Naumenko@iib.com.uacg@iib.com.ua

Детальну інформацію про програму та реєстрацію Ви можете подивитися на нашому сайті www.iib.com.ua/cg  .