Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
08.06.2015Зустріч членів Асоціації на семінарі по рейдерству

05 червня за підтримки ПАКУ відбувся семінар на тему «Рейдери -«санітари лісу» або«могильники» бізнесу. Чи настільки вони небезпечні в сучасних умовах?». Головним доповідачем заходу став Сергій Погрібний, партнер практики вирішення спорів компанії Sayenko Kharenko.

У ході семінару Сергій Погрібний розкрив питання різниці між рейдерським захопленням і недружнім поглинанням, зовнішніх ризиків юридичного характеру, уникнення та попередження корпоративного шахрайства, викриття шпигуна в колективі, всебічного озброєння для боротьби з недобросовісними конкурентами. Практичні аспекти вирішення конфліктних питань і потенційно небезпечних для компанії ситуацій, надані Сергієм Погрібним, були підкріплені форматом «питання-відповідь».

Сергій Погрібний має більш ніж 16-річний досвід юридичної практики, спеціалізується на супроводженні складних судових процесів, інвестиційних проектів, корпоративної безпеки, корпоративному праві та управлінні. Пан Погрібний включений до списку рекомендованих юристів у сфері вирішення спорів за версією Ukrainian Law Firms 2014 і Best Lawyers International 2014, а також входить до числа кращих юристів України в сфері судової практики та судового процесу («Вибір клієнта 2013» видавництва «Юридична Газета») .