Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
17.01.2017Зміни до Положення про членство та Положення про членські внески ПАКУ

28 грудня 2016 відбулися позачергові загальні збори членів Асоціації. У порядку денному розглянуто два питання – інформацію про діяльність ПАКУ у 2016 році та внесення змін до Положення по членство та Положення про членські внески (далі – Положення).

Голова Правління ПАКУ Олександр Окунєв підсумував інформацію про діяльність Асоціації в 2016 році, а саме акцентував увагу на успішному проведенні трьох значимих подій: ІІІ Міжнародного форуму корпоративних секретарів, І Міжнародного форуму корпоративних директорів, Міжнародної конференції з антикорупційного комплаєнс. Пан Окунєв подякував всім учасникам Правового комітету ПАКУ, які протягом року успішно опрацьовували законопроекти, що стосувалися корпоративного управління та фондового ринку, а також подавали свої зауваження та коментарі до положень чинного корпоративного законодавства. Голова Правління висловив упевненість у тому, що дані напрями роботи вимагають подальшого розвитку і запросив всіх до співпраці. Інформацію прийнято до уваги.

У зв’язку із змінами чинного законодавства України восени 2016 року були внесені зміни у Статут Асоціації. Правління ПАКУ привело Положення у відповідність до оновленого Статуту та внесло зміни до деяких пунктів.

Головні зміни Положень внесені в розділи, що стосуються документів, які подають колективні члени на вступ до ПАКУ, про порядок припинення членства у ПАКУ, а також у права та обов’язки членів Асоціації. З новими редакціями Положень Ви можете ознайомитись на сайті.

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ЧЛЕНСТВО

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ЧЛЕНСЬКІ ВНЕСКИ

ПАКУ закликає не розглядати пакет можливостей, пільг і привілеїв члена ПАКУ, як якийсь «товар на суму» щорічного внеску.

Щорічний внесок члена ПАКУ – це його посильна матеріальна підтримка процесу вдосконалення корпоративного управління в Україні, вкладається в логіку «мені подобається те, що ви робите – ось вам моя підтримка».

Пакет члена ПАКУ – відповідь Асоціації своїм членам, які підтримують її не тільки матеріально, а й своєю волонтерською активністю, участю в заходах, обговореннях на сайті ПАКУ, в соціальних мережах тощо. Склад пакету – це те, що на сьогоднішній день може дати ПАКУ своїм членам. Впродовж розвитку ПАКУ наповнення членського пакету буде все більш вагомим.

З опціями, що включаються в пакети індивідуального та колективного члена ПАКУ з 1 січня 2017 р., Ви можете познайомитись детальніше.

Пакет «Член ПАКУ» (індивідуальне членство)

Пакет «Член ПАКУ» (колективне членство)

Згідно Положення про членські внески всі члени Асоціації повинні оплати щорічний внесок до 1квітня поточного року. Голова Правління ПАКУ звернув увагу на те, що згідно п.3.8. Правління Асоціації може прийняти рішення про встановлення пільг щодо строків сплати щорічних членських та/або вступних внесків для окремих категорій членів Асоціації.

З питаннями Ви завжди можете звернутись у Секретаріат ПАКУ за тел. 044-228-87-59 або e-mail: irina.bilyachenko@cgpa.com.ua.