Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
08.02.2017Як підготуватися ПАТ до річних загальних зборів

Більшість ПАТ вже зараз починають готуватися до річних загальних зборів, на яких планують внести відповідні зміни до статутів та інших внутрішніх нормативних документів.

Відповідаючи на численні запити власних клієнтів, Український інститут корпоративного управління презентує Вашій увазі практикум, присвячений питанням підготовки та проведення річних загальних зборів акціонерів публічних акціонерних товариств у 2017 р. з врахуванням необхідності дотримання вимог Закону України «Про акціонерні товариства», які набудуть чинності з 01.01.2018 року. Метою практикуму є надання таким ПАТ практичної допомоги у цій роботі.

Програму розраховано на керівників (осіб, що працюють в наглядових радах та виконавчих органах ПАТ); корпоративних секретарів АТ та осіб, що виконують їх функції; юристів, що практикують у сфері корпоративного права; фахівців консультаційних та аудиторських фірм; акціонерів (в тому числі – посадових осіб банків, інвестиційних компаній, інших учасників фондового ринку).

Учасники не лише вислухають практичні поради фахівців, ознайомляться​ з позицією державного регулятора, а й матимуть можливість обговорити спірні моменти методом «мозкового штурму», обмінятися досвідом з усіма учасниками семінару.

Наприкінці семінару експерти готові надати поради щодо стратегії й тактики вдосконалення організаційно-правової форми ПАТ з огляду на зміни акціонерного законодавства України, що вже відбулися (відбудуться найближчим часом) під час круглого столу.

Детальна інформація про програму та умови реєстрації на нашому сайті.