Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
10.07.2018Вийшов друком посібник «Антикорупційний комплаєнс»

У рамках проекту «Зміцнення антикорупційного комплаєнс у бізнесі» Професійної асоціації корпоративного управління (ПАКУ) та Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE) вийшов друком посібник «Антикорупційний комплаєнс». Посібник призначений для програм з підготовки осіб, відповідальних за реалізацію антикорупційних програм в компаніях, а саме для: співробітників служб безпеки, юристів, внутрішніх аудиторів, спеціалістів, які відповідають за систему внутрішнього контролю, ризик-менеджерів, корпоративних секретарів і всіх, хто цікавиться цією тематикою.

Посібник розроблений експертами Професійної асоціації корпоративного управління, серед яких Олександр Окунєв, голова Правління ПАКУ, Олег Бойко, незалежний консультант з корпоративного управління, управління ризиками, етики та комплаєнсу (GRC), Сергій Лукін, директор Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади при Київській обласній державній адміністрації.

Усі матеріали, використані у посібнику, були апробовані під час розробки та проведення програм з підготовки комплаєнс-офіцерів.  

Електронний варіант посібника доступний за посиланням.