Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
02.02.2017Важкий вибір публічних акціонерних товариств

Нагадуємо, що з 1 січня 2018 року всі публічні акціонерні товариства (ПАТ) повинні будуть у повному обсязі виконувати значно більш жорсткі у порівнянні з існуючими наразі вимоги норм Закону України «Про акціонерні товариства».

На нашу думку, більшість ПАТ просто не зможуть виконати вимоги чинного законодавства з вказаної дати. Знаючи про зміни чинного законодавства, власники та керівництво ПАТ активно розглядають можливість зміни типу акціонерного товариства з публічного на приватне. Все частіше лунають питання, чи є сенс змінювати ПАТ на якусь іншу форму, яку саме процедуру обрати – зміну типу АТ чи перетворення у ТОВ або ТДВ.

За численними побажаннями наших колег ми вирішили повторити практикум «Зміна типу акціонерного товариства з ПАТ на ПрАТ». Якщо у Вас є питання щодо зміни типу акціонерного товариства, прийняти остаточне рішення, чи потрібно це робити, а якщо робити, то в якій послідовності, запрошуємо відвідати наш практикум 22 лютого 2017р. у м. Києві.

Під час заходу ми готові надати детальну аргументацію, чому, кому і навіщо потрібно (бажано) змінювати тип АТ та покрокову інструкцію про зміну типу акціонерного товариства з ПАТ на ПрАТ.

Організатор Заходу – Український інститут корпоративного управління. За підтримки – Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України та Професійної асоціації корпоративного управління.

Детальна інформація щодо заходу і реєстрації на нашому сайті.