Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
30.06.2016У Києві держслужбовцям і бізнесу розкажуть про інструменти антикорупційного комплаєнс

5 і 6 липня в Києві відбудуться безкоштовні семінари «Антикорупційні ініціативи в сфері бізнесу: нове законодавство України та рекомендації щодо його застосування на основі міжнародного досвіду».

Приводом стало впровадження вимоги до українських компаній про обов’язкову розробку антикорупційних програм, відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

Учасники дізнаються чому потрібно впроваджувати процедури антикорупційного комплаєнс, як працюють інструменти антикорупційного комплаєнс на прикладі українських і зарубіжних компаній, а також зможуть задати питання провідним експертам.

Цільовою аудиторією першого семінару (5 липня) є державні службовці, другого семінару (6 липня) – представники середніх українських компаній.

Організатори: Професійна асоціація корпоративного управління за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE), в партнерстві з Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Київської обласної державної адміністрації.

Захід відбудеться в рамках проекту «Зміцнення антикорупційного комплаєнс в бізнесі», метою якого є надання середнім українським компаніям практичної допомоги в розробці та впровадженні антикорупційних програм.

РЕЄСТРАЦІЯ НА СЕМІНАР ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ

РЕЄСТРАЦІЯ НА СЕМІНАР ДЛЯ БІЗНЕСУ

Участь в заходах безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова. У зв’язку з обмеженою кількістю місць в залі організатори заходу залишають за собою право не підтвердити реєстрацію учасника.

Час проведення: з 10-00 до 14-00

Місце проведення: м. Київ, вул. Володимирська, 55,секційний зал Великого конференц-залу Національної академії наук України