Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
18.03.2016У Дніпропетровську семінари з антикорупціного комплаєнс відбудуться 7 та 8 квітня

7 та 8 квітня об 11.00 у Дніпропетровську відбудуться безкоштовні семінари «Антикорупційні ініціативи у сфері бізнесу: нове законодавство України та рекомендації щодо його застосування на основі міжнародного досвіду».

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ: дати семінару булі перенесені напроханняпартнера – Дніпропетровської ОДА.

Приводом для проведення навчання стало запровадження вимоги до українських компаній щодо обов’язкової розробки антикорупційних програм, згідно розділу Х Закону України «Про запобігання корупції», який набрав чинності у 2015 році.

Учасники дізнаються чому потрібно впроваджувати процедури антикорупційного комплаєнс, як працюють інструменти антикорупційного комплаєнс на прикладі українських та зарубіжних компаній, а також зможуть задати питання провідним експертам.

Цільовою аудиторією першого семінару (7 квітня) є державні службовці, другого семінару (8 квітня) – представники середніх українських компаній.

Організатори: Професійна асоціація корпоративного управління за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE) та Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Захід відбудеться в рамках Проекту «Зміцнення антикорупційного комплаєнс у бізнесі», метою якого є надання середнім українським компаніям практичної допомоги у розробці та впровадженні антикорупційних програм.

РЕЄСТРАЦІЯ НА СЕМІНАР ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ

РЕЄСТРАЦІЯ НА СЕМІНАР ДЛЯ БІЗНЕСУ

Участь у заходах є безкоштовною. Попередня реєстрація обов’язкова. У зв’язку з обмеженою кількістю місць у залі організатори заходу залишають за собою право не підтвердити реєстрацію учасника.