Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
08.07.2015Спільний круглий стіл Професійної асоціації корпоративного управління та Секції юрисконсультів АПУ з антикорупційного комплаєнсу.

Загальновідомо, що корупція, проникла в усі сфери життя, стала чи не головною причиною економічних і політичних потрясінь в сучасній Україні. Необхідність боротьби з цим ганебним явищем розуміється на всіх рівнях, багато політики, бізнесмени і прості громадяни декларують свою готовність проявляти «нульовий рівень терпимості» до хабарництва, «відкатів», підкупу чиновників і т.п.

При цьому можливий внесок приватного бізнесу в боротьбу з корупцією в Україні на даному етапі явно недооцінений.

По-перше, більшість українців, що займаються бізнесом, не розуміють, які механізми антикорупційної боротьби існують в принципі, і як вони працюють в компаніях.

По-друге, дуже поширена думка, що успішно вести бізнес в Україні, не здійснюючи корупційних діянь неможливо. Далеко не всіма розуміються реальні вигоди неухильного дотримання міжнародних антикорупційних стандартів, які є реальною альтернативою сумнівних «переваг» корупційної практики.

Розуміючи необхідність розвитку саме цієї складової антикорупційної діяльності, Професійна асоціація корпоративного управління за підтримки CIPE, регіональних бізнес-асоціацій реалізують в Україні Проект «Покращуємо бізнес-клімат в Україні через вдосконалення функції антикорупційного комплаєнс в системі корпоративного управління». Метою Проекту є надання середнім українським компаніям практичної допомоги у розробці та впровадженні програм антикорупційного комплаєнс.

На заході Ви зможете дізнатись, які саме заходи зазвичай включаються в подібні програми, як вони працюють, а також, які конкретно вигоди можуть отримати компанії, що впроваджують програми комплайнс.

Серед доповідачів:

Олександр Окунєв, голова Правління Професійної асоціації корпоративного управління.

Захід розрахований на співробітників юридичних служб (які виконують або планують виконувати в своїх компаніях функції комплаєнс-офіцерів).

Попередня реєстрація для участі у заході обов’язкова!

Місце проведення: м. Київ, вул. Михайлівська, 12 Б, Професійна асоціація корпоративного управління.

З усіх питань щодо заходу звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату АПУ за тел.: 0(44) 492-88-48 або пишіть на адресу: komitet@uba.ua. Контактна особа – Вікторія Доценко.