Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
06.06.2015Практикум «Проблеми корпоративного управління та їх вирішення» відбувся в Одесі

12 березня 2013 р. представники Професійної асоціації корпоративного управління провели практикум «Проблеми корпоративного управління та їх вирішення» у м.Одеса.

У заході взяли участь представники компаній Одеського регіону – ПАТ «Одеський кабельний завод  «Одескабель», ПАТ «Одесагаз», ПАТ «Каховський завод електрозварювального устаткування», ПрАТ ВКФ «ЮГСТРОЙ» , ТОВ «АЛЬФА ІНВЕСТ».

Під час заходу Олександр Окунєв, голова правління ПАКУ, та Євген Петрик, член правління ПАКУ, директор компанії «Емкон», обговорили з учасниками питання, які виникають у процесі діяльності акціонерних товариств за новим законом, у т.ч. підготовки зборів, внесення пропозицій акціонерами, порядку ознайомлення акціонерів з документами, порядку реєстрації, виборів наглядової ради та ревізора.

Детальну увагу представники Асоціації приділили питанню правильного оформлення бюлетенів  для голосування за умови великого об’єму порядку денного та при переобранні наглядової ради. Також зупинилися на особливостях оформлення протоколів загальних зборів , засідань наглядової ради, правління та ревізійної комісії.

Євген Петрик також відповів на питання стосовно змін у підготовці та розкритті річного звіту за 2012 рік та особливостей застосування Закону  «Про депозитарну систему України».

Наприкінці заходу учасники мали можливість отримати від  досвідчених фахівців  індивідуальні консультації та практичні поради щодо конкретних ситуацій у власних компаніях.

Наступні заходи Асоціації пройдуть у м. Донецьк (27 березня 2013 р.), у м. Дніпропетровськ (28 березня 2013 р.) та у м. Харків (02 квітня 2013 р.). Детальніше дивіться на нашому сайті у розділі «Заходи».