Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
17.10.2016Який порядок заміни члена НС – представника групи акціонерів?

Як правильно організувати заміну члена наглядової ради (НР) – представника групи акціонерів, хто повинен підписувати дане повідомлення і чим регулюються ці процедури – роз’яснили експерти Професійної асоціації корпоративного управління.

Запрошуємо завантажити повну версію документа і задати деталізуючі питання на сайті Асоціації:

ПЕРЕЙТИ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДУМКИ

Щоб бути в курсі всіх останніх новацій в сфері корпоративного права та корпоративного управління, рекомендуємо оформити підписку на Пакет інформаційного забезпечення, який включає щомісячний електронний бюлетень, вебінари з актуальних питань професії і можливість індивідуальних консультацій з провідним профільним експертом, головою Правління ПАКУ Олександром Окунєвим.

Нагадаємо, ПАКУ надає методичну допомогу членам Асоціації та іншим учасникам ринку шляхом формування незалежної професійної думки, зокрема, роз’яснень чинного законодавства України в сфері корпоративних відносин. Роз’яснення ПАКУ не є обов’язковими до виконання, але можуть використовуватися як аргументи для прийняття рішень і / або вирішення спорів з питань корпоративного права та управління.