Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
04.10.2016Як імплементувати новації корпоративного законодавства дізналися учасники семінару

Український інститут корпоративного управління презентував огляд нормативних актів, якими у 2015 році змінено чинне корпоративне законодавство України на ексклюзивному семінарі для профільних фахівців, який відбувся 30 вересня в Києві в офісі ПАКУ.

Голова Правління ПАКУ Олександр Окунєв почав з обговорення спірних питань імплементації Закону України від 07.04.2015 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав інвесторів»: вступ в силу і поради про початок застосування нових норм на практиці.

Окремі сесії організатори присвятили законодавчим новелам про порядок проведення загальних зборів акціонерів, новому порядку формування та діяльності Наглядової ради, а також оновленим механізмам захисту прав акціонерів.

Головну увагу лектор приділив новій для України професії – «незалежний директор». Були розглянуті питання, що зацікавили аудиторію: хто має право займати цю посаду згiдно з українським та міжнародним законодавством; які вимоги до кандидатів; як працює Рада між засіданнями і т.п.

У семінарі взяли участь корпоративні секретарі, керівники і члени наглядових рад акціонерних товариств, спеціалісти консультаційних та аудиторських фірм, професійних учасників фондового ринку. Після закінчення семінару вони отримали сертифікати Українського інституту корпоративного управління для підтвердження підвищення кваліфікації.

Питання щодо великихправочиніві угодіз зацінтересованістю будуть розглянуті на семінарі 30 листопада

Подібні семінари Інститут і ПАКУ проводять регулярно. Також можливе проведення навчання в корпоративному форматі – на запит окремих компаній і організацій. Щоб дізнатися про можливості проведення виїзного навчання для персоналу можна звертатися до керівника секретаріату Асоціації Ірини Біляченко: +38 (044) 22-88-759, 278-12-52, info@cgpa.com.ua