Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
05.06.2015Центр корпоративного управління МІБ проводить черговий набір на навчальну програму «Корпоративний секретар»

Партнер ПАКУ Центр корпоративного управління МІБ запрошує пройти навчання на єдиній  в Україні програмі підготовки  «Корпоративний секретар» (18-22 жовтня 2010 р. ) з отриманням кваліфікаційного сертифікату. А також в рамках регулярної системної підтримки корпоративних фахівців оголошує набір на  унікальний семінар «Загальні збори акціонерів: практичні поради, судова практика» (19 жовтня 2010 р.), присвячений  питанням підготовки та проведення загальних зборів у відповідності з Законом України  «Про акціонерні товариства».

Програма професійної підготовки «Корпоративний секретар» не має аналогів в Україні. Участь у програмі надасть Вам  можливість:

• Отримати інформацію про зміни у правовому врегулюванні корпоративних відносин, що сталися після набуття чинності з 30 квітня 2009 року Закону України “Про акціонерні товариства”;
• Визначити та врегулювати у Статуті роль та місце КС у структурі управління АТ;
• Уточнити основні напрямки та форми власної роботи на посаді КС;
• Оволодіти усіма деталями “технології” скликання та проведення Загальних зборів, діяльності Наглядової ради та виконавчих органів АТ, та багато іншого.

Програма семінару «Загальні збори акціонерів: практичні поради, судова практика» 
повністю адаптована до вимог нового Закону України “Про акціонерні товариства”, що набув чинності з 30 квітня 2009 року. Цей семінар є авторським майстер-класом відомого  в Україні викладача-практика Олександра Окунєва, який має великий досвід проведення “конфліктних” ЗЗА. Учасники семінару не лише вислухають практичні поради фахівця а й матимуть можливість обговорити спірні моменти методом “мозкового штурму”, обмінятися досвідом з усіма учасниками семінару.

Примітка: даний семінар є самодостатньою складовою частиною п’ятиденної навчальної програми “Корпоративний секретар”, що відбудеться 18-22 жовтня 2010 р.

Пройти навчання на будь-якій з програм дуже легко! 
Заходьте на наш сайт www.iib.com.ua/cg і заповнюйте форму реєстрації учасника за посиланням http://www.iib.com.ua/actionopen.asp?cid=114&lang=ua
З будь-яких питань стосовно участі у зазначених заходах  звертайтесь до Інни Мозгової – тел. (044) 228-87-59 (прямий), 585-00-33 (вн. 132), e-mail: cg@iib.com.ua