Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
23.01.2018Британська кваліфікація з корпоративного управління стала ближчою для українських фахівців

Український інститут корпоративного управління є офіційним екзаменаційним центром ICSA: The Governance Institute, що дає можливість українським спеціалістам стати ближчими до світової спільноти професіоналів, здаючи іспити для отримання британської професійної кваліфікації в Україні («без відриву від виробництва»).

ICSA: The Governance Institute – це одна з кращих навчально-дослідницьких інституцій корпоративного управління у Європі та світі.

Отримання фахового диплому – це золотий стандарт в сфері корпоративного управління. Членство в ICSA зробить більш насиченим професійне життя фахівця. Наявність спеціального диплома відразу демонструє, що академічні успіхи і професійний досвід відповідають високому рівню професійності.

Щоб отримати кваліфікацію ICSA і стати дипломованим членом ICSA, необхідно пройти курс навчання за Програмою професійної підготовки дипломованих корпоративних секретарів (Chartered Secretaries Qualifying Scheme) або за іншими короткостроковими програмами.

В залежності від досвіду, бажання і часу, який можна виділити на навчання, можна обрати тип кваліфікаційної програми. За цим посиланням на сайті ICSA можна вибрати тип навчання.

За даним посиланням українською розписано усе про повну кваліфікацію ICSA, отримавши яку можна стати дипломованим членом ICSA. Для цього необхідно пройти курс навчання за Програмою професійної підготовки дипломованих корпоративних секретарів (Chartered Secretaries Qualifying Scheme). Дана програма включає 8 іспитів. Тривалість навчання 4 роки (успішне складання двох іспитів раз у півроку).

Серед короткострокових програм ICSA можна виділити дві:

  1. ICSA’s Advanced Certificate in Corporate Governance. Складається лише один комплексний іспит для отримання Сертифікату ICSA. 
  2. ICSA Level 4 Certificate in Corporate Governance. Складається теж лише один комплексний іспит для отримання Сертифікату ICSA. Це нова програма. Іспити ще не проводилися. Найближча перша екзаменаційна сесія за цієї програмою – листопад 2018.

Усі іспити відбуваються двічі на рік в червні та листопаді. Дедлайни реєстрацій в системі ICSA на іспити 1 квітня та 1 жовтня відповідно.

За більш детальною інформацією та роз’ясненнями щодо процедури реєстрації та інших організаційних питань можна звертатися до керівника екзаменаційного центру ICSA в Україні Наталії Козоріз e-mail: nk@ucgi.com.ua, tel: +38 067 799 46 67