Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
09.07.2015Безкоштовні семінари з антикорупційного законодавства в бізнесі в Києві, Харкові, Одесі

USAIDза підтримки CIPE таПрофесійної асоціації корпоративного управління (ПАКУ)реалізують в Україні Проект«Впевнений бізнес – заможне суспільство».Протягом липня-серпня ми проводимо одноденні семінари«Антикорупційний комплаєнс» (нове українське антикорупційне законодавство у бізнесі)у Києві (02 липня), Харкові (10 липня) та Одесі (17 липня).

Для того, щоб допомогти середнім українським компаніям виконати вимоги розділу Х Закону України «Про запобігання корупції», який набрав чинності 26.04.2015р., про необхідність розробки і впровадження антикорупційних програм; розповісти, які саме заходи зазвичай включаються в подібні програми, як вони працюють, а також, які конкретно вигоди можуть отримати компанії, що впроваджують програми комплаенс, запрошуємо відвідати семінари в Києві, Одесі та Харкові.

Захід розрахованийнакомплаєнс-офіцерів і співробітників юридичних та інших службкомпаній,які займаються питаннями антикорупційного комплаєнс або планують цим зайнятися (захід не розраховано на фінансові установи та консультаційні компанії).

Основні теми, які будуть розглянуті під час семінару:

  • Що таке антикорупційний комплаєнс і чому він важливий для бізнесу
  • Співвідношення функцій комплаєнс, управління ризиками, юридичного забезпечення, служби внутрішнього аудиту в компанії
  • Огляд українського та міжнародного антикорупційного законодавства у бізнесі
  • Вимоги крупних та міжнародних компаній до постачальників відносно протидії хабарництву
  • Компонування внутрішньої комплаєнс-політики для середнього бізнесу.

Участь в семінарі є безкоштовною. Попередня реєстрація обов’язкова. У зв’язку з обмеженою кількістю місць у залі організатори заходу залишають за собою право не підтвердити реєстрацію учасника.

Детальну інформацію дивіться на сторінціЗаходу.