Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
27.08.201545-а ювілейна програма «Корпоративний секретар»

Корпоративний секретар є ключовою посадовою особою, що сприяє координації роботи всіх органів управління акціонерного товариства (далі АТ), обміну інформацією між цими органами та акціонерами, готує проекти корпоративних документів, вирішує інші юридичні та організаційні питання, пов’язані з корпоративним управлінням в АТ.
Практика свідчить, що у кожному українському АТ є одна або кілька осіб, які виконують ці функції, обіймаючи посади у планово-економічних, фінансових та інших службах АТ.
Проте власники компаній і акціонери зіткнулися з тим, що тільки професійно підготовлений корпоративний секретар або налагоджена служба корпоративного секретаря може правильно виконувати ці функції.

Вже 10 років створений ПАКУ Український інститут корпоративного управління (раніше Центр корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу) на основі договору про співробітництво з Фондом державного майна України займається професійною підготовкою корпоративних секретарів. Це єдина в Україні спеціалізована програма з видачею кваліфікаційного сертифікату. За цей час було проведено 44 програми та понад 700 представників провідних українських компаній отримали кваліфікацію Корпоративного секретаря. Головними здобутками програми є розуміння важливості роботи корпоративного секретаря, введення в багатьох компаніях посади корпоративного секретаря, налагодження роботи органів управління компанії у відповідності до кращих практик корпоративного управління, а також участь випускників програми у щорічному конкурсі «Корпоративний секретар року».

Ювілейна 45 спеціалізована програма «Корпоративний секретар» відбудеться 19-23 жовтня у Києві.

Якщо Ви бажаєте розібратися в роботі корпоративного секретаря, отримати поради з питань, що виникають у Вашій роботі, обговорити найновіші зміни в корпоративному законодавстві та останню судову практику, а також обмінятися досвідом з колегами – ця програма саме для Вас!

Детальнішу інформацію про програму та умови реєстрації можна отримати на сторінці Заходу.