Увійти|Реєстрація

г. Киев, ул. Владимирская, 23

info@cgpa.com.ua

Подписаться на новости
05.06.2015Участь ПАКУ у проекті «Розвиток потенціалу бізнес асоціацій в Україні»

Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE України) продовжує реалізацію проекту «Розвиток потенціалу бізнес асоціацій в Україні», метою якого є сприяння виконанню українськими об’єднаннями завдань щодо захисту інтересів членів та ефективного діалогу і співпраці з відповідними українськими державними установами регіонального та центрального рівнів. Основною складовою проекту є освітня програма «Управління громадськими організаціями» розроблена для керівного складу українських організацій, що працюють зі своїми членами (компаніями та підприємцями) та виступають від їх імені перед відповідними державними установами. Програма розроблена найбільшою торгово-промисловою палатою у світі – Торгово-промисловою палатою США (the US Chamber of Commerce). Викладачами виступають провідні українські та міжнародні експерти. Серед тем, що винесені на обговорення: інтереси бізнес-спільноти в Україні та шляхи виявлення потреб бізнес-спільноти; успішне стратегічне планування; управління асоціаціями та об’єднаннями  підприємців; адвокасі; фандрайзинг; корпоративна соціальна відповідальність тощо.

Проект об’єднав представників  35 бізнес асоціацій, торгівельно-промислових палат та громадських об’єднань із усіх регіонів України. Професійну асоціацію корпоративного управління на першому модулі освітньої програми «Управління бізнес асоціаціями»  представляв член Правління ПАКУ Ігор Савкін, у другому модулі «Діяльність об’єднань підприємств: правові, фінансові та комунікаційні аспекти» взяла участь керівник секретаріату Інна Мозгова.

Висловлюємо подяку співробітникам Представництва CIPE України у м. Києві за запрошення брати участь у проекті. Переконані, що проект «Розвиток потенціалу бізнес асоціацій в Україні» покладе вдалий початок довгостроковій співпраці ПАКУ та CIPE.

Довідка:

Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE) зміцнює демократію в усьому світі через розвиток приватного підприємництва й ринкові реформи. CIPE – один із чотирьох головних інститутів Національного фонду розвитку демократії (США) і некомерційна філія Торгової палати США. За останні 25 років, CIPE у співробітництві з лідерами ділового співтовариства, політиками й журналістами служить створенню інститутів громадянського суспільства, без яких неможлива справжня демократія. Основні напрямки діяльності CIPE включають боротьбу з корупцією, підприємницькі об’єднання, корпоративне й демократичне управління, доступ до інформації, тіньовий сектор і майнові права, а також програми для жінок і молоді. Діяльність CIPE фінансується Національним фондом розвитку демократії, Американським агентством міжнародного розвитку, відділом розвитку приватного сектору при посольстві США в Іраку й Ініціативою США по близькосхідному партнерству.