Увійти|Реєстрація

г. Киев, ул. Владимирская, 23

info@cgpa.com.ua

Подписаться на новости
06.06.2015У березні – квітні 2012 р. МІБ та CIPE проведе серію круглих столів «Корпоративне управління у приватних та сімейних компаніях»

Міжнародний Інститут Бізнесу разом із Центром міжнародного приватного підприємництва (CIPE) реалізує проект «Удосконалення корпоративного управління в секторі малого й середнього бізнесу» (далі – «Проект»), в рамках якого проводить для представників приватних АТ та ТОВ серію безкоштовних круглих столів «Корпоративне управління у приватних та сімейних компаніях: найкраща світова практика та її застосування в Україні».

Графік проведення круглих столів:

16 березня  2012 р. – м. ДОНЕЦЬК, місце проведення: готель «Рамада Донецьк», бул. Шевченка, 20

30 березня  2012 р. – м. СІМФЕРОПОЛЬ, місце проведення: готель «Москва»,  вул. Київська, 2

06 квітня  2012 р. – м. ОДЕССА,  місце проведення: готель «Бристоль»вул..Пушкінська, 15

Учасники круглого столу:

  1. попередньо ознайомляться з проектом Кодексу корпоративного управління для приватних та сімейних компаній;
  2. матимуть можливість під час обговорення на Круглому столі висловити власні зауваження та побажання щодо форми та змісту проекту Кодексу;
  3. отримають можливість здійснювати оцінку поточного рівня корпоративного управління власної компанії із застосуванням спеціальної методики;
  4. обговорять ключові проблемні питання запровадження найкращих стандартів корпоративного управління у практику діяльності приватних та сімейних компаній України, отримають поради досвідчених фахівців-практиків;
  5. будуть запрошені на фінальну Конференцію Проекту, що відбудеться у м. Києві 28 травня 2012;
  6. безкоштовно отримають методичний посібник, виданий за результатами діяльності Проекту, що міститиме тексти Кодексів корпоративного управління, методики оцінки рівня корпоративного управління, опис прикладів вдалого запровадження найкращої практики корпоративного управління у приватних та сімейних компаніях.

Керівник Проекту та модератор Круглого столу:
Окунєв Олександр Йосипович – директор Центру корпоративного управління МІБ, голова правління Професійної асоціації корпоративного управління.

Для РЕЄСТРАЦІЇ та отримання більш детальної інформації про проект і проведення круглих столів необхідно перейти за посиланням  та заповнити РЕЄСТРАЦІЙНУ АНКЕТУ і  натиснути кнопку «Відправити».

 *Увага! Після отримання анкети Вам буде надіслано проект Кодексу корпоративного управління для приватних й сімейних компаній та анкету для оцінки поточного рівня корпоративного управління Вашої компанії. Обов’язковою умовою участі в Круглому столі буде наявність у організаторів заповненої Вами анкети-оцінки рівня корпоративного управління. Сподіваємось на Ваше розуміння!

З питаннями Ви можете звертатись до Ірини Біляченко – тел. (044) 22-88-759 (прямий),
585-00-33 (вн. 132),

e-mail: Irina.Bilyachenko@iib.com.uawww.iib.com.ua/cipe