Увійти|Реєстрація

г. Киев, ул. Владимирская, 23

info@cgpa.com.ua

Подписаться на новости
05.06.2015ПАКУ – партнер III Щорічної юридичної конференції

Професійна асоціація корпоративного управління  стала партнером III Щорічної юридичної конференції “Злиття та поглинання в Україні”, яка відбудеться 25 листопада 2010 року в Києві в готелі Radisson Blue Hotel. Організатор конференції – компанія Conference House*.

Традиційно у кінці листопада компанія Conference House* проводить конференцію, присвячену правовим аспектам M&A – угод. Цього року відбудеться вже третя щорічна юридична конференція “Злиття та поглинання в Україні”, проведення якої заплановане на 25 листопада (Київ, Radisson Blue Hotel). Експертом ринку M&A і Юридичним партнером заходу виступає ЮФ “Авеллум Партнерс” *.

Конференція покликана надати вичерпну інформацію про сьогоднішній стан ринку M&A в Україні, ознайомити із загальною картиною відродження практики злиття в 2010 році. Учасники зможуть обговорити нові ефективні інструменти та шляхи вирішення актуальних питань, з якими стикається український бізнес у процесі підготовки й проведення угод M&A.

Основні тематичні напрями:
Загальні  тенденції і перспективи ринку M&A. 
Загальні тенденції ринку M&A.
Способи оцінки бізнесу при угодах M&A в Україні.
Структуризація угод M&A в Україні: погляд інвестиційного банку.

Підготовка до продажу активів.
Проведення тендеру на продаж активу : організаційні й фінансові аспекти.
Проведення юридичного аудиту (due diligence).
Передпродажна підготовка підприємства. Vendor due diligence.

Структуризація угод M&A в Україні: правові аспекти.
Використання західних стандартів в угодах M&A в Україні.
Ключові юридичні аспекти акціонерної угоди.
Альтернативні моделі структуризації бізнесу в Україні.

Case Study.
Особливості угод в Real Estate.

Щорічно конференцію відвідують більше 150 делегатів від провідних українських і міжнародних компаній. Доповідачами виступають визнані експерти на ринку M&A і, що важливе,  – це фахівці-практики,  які готові ділитися своїм досвідом в цій сфері на базі реалізованих  проектів.

До участі запрошуються:
–    Власники, керівники і фінансові директори українських компаній, які планують  або реалізовуюють угоди у сфері М&А.
–    Керівники юридичних підрозділів компаній усіх галузей бізнесу.
–    Керівники підрозділів корпоративних фінансів.
–    Представники юридичних та інвестиційних компаній.
–    Керівники банків і небанківських фінансових установ.

Детальніше на сайті організаторів www.ch.kiev.ua  або по тел. +38 044 541 1838.

*Довідка
Компанія Conference House має великий досвід проведення заходів в тематиці M&A. Серед організованих конференцій: щорічний форум “Злиття і поглинання в Україні” (2006 р. і 2007 р.), конференція “Антирейдер 2007: захист від недружніх поглинань” (2007 р.), чотири форуми по реструктуризації компаній (2006, 2008, 2009 і 2010 рр.), круглі столи і бізнес-сніданки. У 2008 і 2009 рр. компанія Conference House реалізувала новий проект у галузі M&A – Щорічна юридична конференція «Злиття і поглинання в Україні».

Юридична фірма “Авеллум Партнерс” є правовим експертом з питань корпоративних фінансів. Фахівці фірми консультують з найскладніших питань бізнес-трансакцій на ринках капіталу, злиття і поглинань, кредитування і реструктуризацій.