Увійти|Реєстрація

г. Киев, ул. Владимирская, 23

info@cgpa.com.ua

Подписаться на новости
05.06.201520-24 червня 2011 року Центр корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу проведе спеціалізовану програму

У зв’язку з набуттям чинності положень Закону України “Про акціонерні товариства” (далі – Закон) багатьом компаніям України довелося прийняти відповідальні рішення відносно форми власності компанії, потурбуватися про те, щоб привести свої внутрішні документи у відповідність з чинним законодавством. І власники компаній, і акціонери (учасники) зіткнулися з тим, що тільки професійно підготовлений корпоративний секретар або налагоджена служба корпоративного секретаря змогла правильно провести необхідні зміни. Корпоративний секретар (далі – КС) – відносно нова для України посада, але вже майже п’ятсот провідних акціонерних компаній України високо оцінили ефективність роботи власного корпоративного секретаря.

Професійною підготовкою КС вже десять років займається Центр корпоративного управлінняМіжнародного інституту бізнесу (далі – Центр). З 2006 року Центр проводить програму спільно з Фондом державного майна України. Ця посада передбачена Класифікатором професій ДК 003-2010.

Програма дає можливість учасникам отримати інформацію про зміни в правовому врегулюванні корпоративних стосунків, які сталися після набуття чинності Закону; визначити і врегулювати в Статуті роль і місце КС в структурі управління акціонерного товариства (далі – АТ); уточнити основні напрями і форми власної роботи на посаді КС; опанувати усі деталі діяльності Наглядової ради і виконавчих органів АТ; навчитися правильно складати і зберігати документацію АТ; ознайомитися з практикою діяльності КС вітчизняних і зарубіжних АТ; зустрітися з колегами, обмінятися досвідом роботи.

У кінці Програми проводиться кваліфікаційний іспит, після успішної здачі якого кожен слухач отримує кваліфікаційний сертифікат. Дані про сертифікат заносяться в державний реєстр корпоративних секретарів, розміщений на сайті Фонду державного майна України.

Місце проведення – Міжнародний інститут бізнесу, м. Київ, Брест-Литовське шосе, 8А.
З питаннями Ви можете звертатися до Інни Мозгової  по тел. – (044) 228-87-59 (прямий), 585-00-33 (вн. 132), e – mail: Inna.Naumenko@iib.com.ua .
Детальну інформацію про програму і реєстрацію Ви можете подивитися на нашому сайті www.iib.com.ua/ks