Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
15.05.2018Значні корпоративні події в акціонерному товаристві

Багато змін цього року вже відбулося в корпоративному законодавстві. На черзі набуття чинності з 01.07.2018 р. окремих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів», які  змінюють багато норм щодо діяльності акціонерних товариств на фондовому ринку, а саме кардинально будуть змінені вимоги до розміру статутного капіталу АТ та повністю зміниться процедура емісії цінних паперів.

Актуальними на сьогодні залишаються питання визначення і погодження значних правочинів і правочинів із заінтересованістю, а також практичне застосування нових для України процедур squeeze-out и sell-out. 

Нововведення викликають багато питань при застосуванні. Тому ми вирішили об’єднати питання в один семінар і відповісти на них. На запити власних клієнтів Український інститут корпоративного управління запрошує стати учасником нового семінару «Значні корпоративні події в акціонерному товаристві», який відбудеться 22 травня в Києві.

Участь у семінарі дозволить його учасникам концентровано й системно сприйняти новели законодавства, зрозуміти загрози і можливості, які виникають у зв’язку з їх прийняттям у компанії, дізнатися про практичне застосування деяких положень Закону від безпосередніх виконавців.

До участі запрошені:

Наталія Хохлова – т.в.о. директора Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів НКЦПФР;

Світлана Логінова – головний спеціаліст відділу моніторингу та розвитку корпоративного управління Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів НКЦПФР;

Володимир Ігонін – партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», член Правління ПАКУ;

Оксана Заїка – головний юрисконсульт Департаменту з корпоративного управління ДТЕК, член ПАКУ.

Як завжди, ми надаємо всім, хто зареєструвався як учасник семінару, можливість заздалегідь задати власні питання, які, на його думку, є проблемними і потребують обговорення на семінарі.

Детальна інформація про семінар та умови реєстрації на нашому сайті в розділі «Заходи».