Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
05.06.2015Зміни до Закону України «Про акціонерні товариства»

29 березня Центр корпоративного управління проведе семінар «Зміни до Закону України «Про акціонерні товариства»: проблеми, які вдалося і не вдалося вирішити»

30 квітня спливає строк, передбачений для приведення акціонерними товариствами власної діяльності у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства».

На жаль, більшість фахівців з корпоративного права цей факт не тішить, а засмучує, адже:

  • текст Закону України «Про акціонерні товариства» містить численні неузгодженості; багато його норм передбачає можливість неоднакового тлумачення тощо;
  • далеко не з усіх спірних питань надані офіційні роз’яснення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку;
  • з 2 березня набули чинності численні зміни та доповнення до Закону України «Про акціонерні товариства» відповідно до Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про акціонерні товариства» щодо вдосконалення механізму діяльності акціонерних товариств» (далі – Закон);
  • акціонерні товариства, які не приведуть власну діяльність до вимог Закону «Про акціонерні товариства» до 30.04.2011, піддають власну діяльність серйозним юридичним ризикам – від визнання недійсними угод до скасування державної реєстрації.

У таких умовах вчасна та у повному обсязі підготовка до загальних зборів акціонерів, на яких відбуватиметься приведення норм Статуту та Положень АТ до нових вимог законодавства набуває для АТ статусу питання «життя або смерті».

Саме з огляду на це, відповідаючи на численні запити власних клієнтів, Центр корпоративного управління МІБ пропонує Вашій увазі семінар «Зміни до Закону України «Про акціонерні товариства»: проблеми, які вдалося і не вдалося вирішити».

Програма семінару передбачає постатейний розгляд змісту Закону за схемою: «як було – що змінилося – які можливості або незручності виникають у зв’язку з цим – які зміни необхідно внести до Статуту та інших нормативних документів АТ».

Учасники семінару отримають найповнішу інформацію щодо змін законодавства, які вже відбулися і набули чинності та можуть бути ухвалені найближчим часом; поради щодо інтерпретації та практичного застосування нових норм права; можливість обмінятися з колегами досвідом приведення діяльності власних АТ у відповідність до вимог Закону; пакет корисних методичних та інформаційних матеріалів.

Програму розраховано на керівників (осіб, що працюють в правліннях, наглядових радах та ревізійних комісіях акціонерних товариств) та кандидатів на зазначені посади; юристів, що практикують у сфері корпоративного права;корпоративних секретарів АТ та осіб, що виконують їх функції; спеціалістів консультаційних та аудиторських фірм, які працюють над питаннями корпоративного управління, або планують розпочати таку роботу; акціонерів (в тому числі – посадових осіб банків, інвестиційних компаній, інших учасників фондового ринку).

Вартість участі: 1695 грн. (без ПДВ) (передбачені знижки за умови участі 2 та більше представників однієї компанії)

Місце проведення: Міжнародний Інститут Бізнесу, вул. Брест-Литовське шосе 8-а, м. Київ.

З питаннями Ви можете звертатись до Інни Мозгової- тел. (044) 228-87-59 (прямий), або (044) 585-00-33, e-mail:Inna.Naumenko@iib.com.uaсg@iib.com.uawww.iib.com.ua/cg