Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
17.01.2017Як правильно перейти з ПАТ в ПрАТ розкажуть на практикумі 25 січня

25 січня 2017 Український інститут корпоративного управління запрошує взяти участь у практикумі «Зміна типу акціонерного товариства з ПАТ на ПрАТ».

Цікавість до теми обумовлена тим, що з01.01.2018 року всі публічні акціонерні товариства (ПАТ) повинні будуть у повному обсязі виконувати значно більш жорсткі у порівнянні з існуючими наразі вимоги норм Закону України «Про акціонерні товариства».

У той же час Законом суттєво спростились вимоги до приватних АТ.Очевидно, що більшість ПАТ просто не зможуть виконати зазначені вимоги законодавства і тому їх власники та керівництво активно розглядають можливість зміни типу акціонерного товариства з публічного на приватне.

Якце правильно зробити розкажутьОкунєв Олександр Йосипович – голова Правління Професійної асоціації корпоративного управління, досвідчений фахівець в галузі корпоративного права, таХохлова Наталія Віталіївна – заступник директора Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів НКЦПФР.

Основні питання, які будуть розглядатися:

  • чи є сенс змінювати ПАТ на якусь іншу форму?
  • яку саме процедуру обрати – зміну типу АТ чи перетворення у ТОВ або ТДВ?
  • яким є порядок зміни типу АТ, що і як слід підготувати?
  • коли саме варто планувати прийняття зазначених вище рішень – на чергових ЗЗА у квітні 2017 року або в інші строки?

Більш детальна інформація та реєстрція за посиланням

З питаннями Ви можете звертатись до Ірини Біляченко – тел. (044) 22-88-759, 278-12-52, e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua.