Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
16.08.2018Василь Кісіль і Партнери спільно з ПАКУ, Amrop і EBA досліджує стан корпоративного врядування в Україні

Василь Кісіль і Партнери спільно з ПАКУ, Amrop, за інформаційної підтримки EBA проводять дослідження «Корпоративне врядування в Україні 2018».

Організатори прагнуть дослідити поточний стан корпоративного врядування, опитавши представників компаній, які працюють в Україні. Задля відстеження динаміки, дослідження буде щорічним.

Ми запрошуємо до участі в опитуванні власників, членів наглядових рад і менеджмент українських компаній, а також керівників юридичних служб, корпоративних секретарів і комплаєнс-офіцерів.

Онлайн-опитування триватиме до 15 вересня та доступне за посиланням. Результатом стане звіт із трендами та прогнозами розвитку корпоративного врядування в Україні.

«Належний рівень корпоративного врядування в українських компаніях сприятиме економічному зростанню як окремих підприємств, так і економіки держави загалом через приваблення внутрішніх й зовнішніх інвесторів та залучення інвестицій. Дослідження поточного стану корпоративного врядування в Україні дасть можливість оцінити усі позитивні та негативні аспекти систем корпоративного управління в компаніях та розробити ефективні універсальні рекомендації для їх покращення, а також зрозуміти тенденції розвитку», – Олександр Окунєв, голова Правління ПАКУ

«Останніми роками ми спостерігаємо все більший інтерес та все ширше розуміння теми корпоративного врядування, зокрема функціонування Наглядових рад. Це унікальне дослідження є важливим кроком в розумінні того, як це розвивається і в якому напрямку треба рухатися далі. Переконані, що результати дослідження сприятимуть просуванню ідеї корпоративного врядування, що є критичною ментальною реформою, яку я Україна мусить пройти», – Алекс Дайрабеков, Асоційований Партнер Amrop Ukraine

 «Ми переконані, що ефективне корпоративне врядування додає компанії цінність і стійкість. Наше уявлення ґрунтується як на іноземній практиці, так і на досвіді наших клієнтів в Україні. При цьому, інтерес до корпоративного врядування з року в рік росте. Ми вирішили звернутися до представників самих компаній як основних інтересантів ефективного корпоративного врядування. Їх відповіді дадуть найцінніший практичний інсайт про реальний стан і перспективи корпоративного врядування в Україні» – Володимир Ігонін, керівник практики корпоративного права / M&A, партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».