Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
07.06.2015Українська спілка союз промисловців і підприємців підтримує Міжнародний форум корпоративних секретарів

Українська спілка союз промисловців і підприємців (УСПП) – громадське неурядове об’єднання, куди входять організації ділових кіл країни і суб’єкти економічної діяльності всіх форм і видів – від великих вертикально-інтегрованих корпорацій до малого і середнього бізнесу. Союз веде свою історію з 15 лютого 1992 року.УСПП активно впливає на формування економічної політики держави: створив власну систему партнерства з владою, бере участь у підготовці законопроектів та нормативних актів.

Головним його завданням є повсюдна захист прав та інтересів промисловців і підприємців. Союз підтримує бізнесменів у їхньому протистоянні з бюрократичними структурами, численними контролюючими органами, допомагаємо в судових спорах, боротьбі з недобросовісною конкуренцією, рейдерством і т.п.

УСПП допомагає підприємцям налагоджувати ділові контакти, в тому числі – на міжнародному рівні, і таким чином розвивати бізнес, коопераційні та науково-технічні зв’язки, розширювати ринки, залучати інвестиції. Сайт – www.uspp.org.ua