Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
08.07.2015Традиційна конференція УАІБ цього року приурочена 20-річчю Асоціації

18-19 червня 2015 року у готельному комплексі«Пуща-Лісна»,що під Києвом, відбудетьсяХХІХ науково-практичнаконференціяУкраїнської асоціації інвестиційного бізнесу “Професійне управління активами”.

Цьогорічний Форум приурочений до ювілейною дати – 20-річчя з часу створення УАІБ.

На відміну від попередніх конференцій, нинішня буде проходити у формі панельних дискусій.Серед основних тем для обговорення – «Регулювання інвестиційної діяльності: між вартістю та ліквідністю», «Фінансовий та реальний сектор: пошук балансу інтересів для розвитку економіки».

У рамках Форуму відбудуться два круглих столи: «Актуальні питання регулювання діяльності з управління активами», «Ризик-менеджмент та фінансовий моніторинг у компаніях з управління активами».

До участі у конференції запрошуються представники Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національної комісії, що здійснює регулювання ринків фінансових послуг, члени УАІБ, незалежні експерти, саморегулівні організації, біржі, інші професійні учасники фондового ринку, міжнародні фінансові організації, партнери Асоціації.

Організатор– Українська асоціація інвестиційного бізнесу (УАІБ)

За підтримки: Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України,Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку, Професійної асоціації корпоративного управління (ПАКУ), Української біржі, Ліги страхових організацій.

Медіа-партнер– порталStockWorld.com.ua.

Місце проведення:Київська обл., с. Мощун, вул. Лісна 1,готельний комплекс “Пуща-Лісна”

Детальніша інформація та реєстраціяна сайті УАІБ.