Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
01.02.2017Судова практика розгляду корпоративних спорів

На сьогоднішній день в Україні існує багато господарських товариств з різними організаційно-правовими формами. Управління такими господарськими структурами здійснюється згідно законодавства, що регулює корпоративні відносини в нашій країні. Між учасниками корпоративних відносин час від часу виникають суперечки, для вирішення яких вони звертаються до суду. Тому дуже важливою є стала судова практика розв’язання корпоративних спорів із формулюванням загальних для всієї країни підходів.

Український інститут корпоративного управління пропонує ознайомитися з накопиченим протягом останніх 2 років досвідом правозастосування з вирішення корпоративних спорів, відвідавши семінар «Судова практика розгляду корпоративних спорів», який відбудеться 16 лютого 2017 р.

Програма семінару складається з обговорення конкретних судових справ вищих судових інстанцій України, що складають найсучаснішу практику застосування у вирішенні корпоративних спорів норм Цивільного та Господарського кодексів України, Закону «Про акціонерні товариства» щодо скликання та проведення загальних зборів акціонерів, діяльності наглядових рад і виконавчих органів, а також угод акціонерного товариства.

Учасникам семінару завчасно будуть вислані переліки проблемних питань, які планується обговорювати, будь-який учасник матиме право додати до переліку інші питання, які, на його думку, є проблемними та потребують обговорення на семінарі. Всі побажання учасників будуть враховані.

Семінар розраховано на досвідчених фахівців у сфері корпоративних відносин та їх правового врегулювання.

Детальна інформація про семінар та реєстрація на нашому сайті.