Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
09.06.2015Продовжується реєстрація на Практикум «Висвітлення питань корпоративного управління»

           

03 квітня 2015 року у Києві відбудеться Практикум «Висвітлення питань корпоративного управління», для журналістів, IR- та PR-менеджерів,  а також корпоративних секретарів акціонерних товариств. Організаторами практикуму виступають Міжнародна фінансова корпорація (IFC), Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ) та Investor Relations Agency (IRA).
Мета практикуму полягає в тому, щоб допомогти журналістам створювати репортажі, які б аналізували, як здійснюється управління компанією, а також повідомляли про події, здатних мати серйозні наслідки для виживання компанії, для акціонерів і стейкхолдерів. IR- та PR-менеджерам буде цікаво дізнатися як правильно розповісти про все це, щоб завоювати довіру існуючих і залучити нових акціонерів, інвесторів, клієнтів.

У програмі заходу – професійні рекомендації досвідченого консультанта Вашингтонського офісу IFC, розгляд практичних прикладів, робота з кейсами. Наприкінці Практикуму передбачений практичний блок – інтерактивна сесія за участю відомих фахівців корпоративного управління України.

Всі учасники Практикуму отримають Посібник «Хто керує компанією? Як робити репортажі по темі корпоративного управління», виданий IFC російською мовою.

Автор і модератор Практикуму – Олексій Волинець, фахівець з управління знаннями Групи з Корпоративного Управління Міжнародної фінансової корпорації (IFC).
Спів-модератор – Оксана Параскева, партнер Investor Relations Agency.

Більш детальну інформацію про практикум, умови участі та реєсстрацію дивіться у розділі «ЗАХОДИ».