Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
07.06.2015Практикум «Значні правочини та правочини із заінтересованістю»

16 липня 2013 року в Києві відбудеться практикум «Значні правочини та правочини із заінтересованістю»: порядок вчинення, погодження та оформлення. Конфліктні ситуації».

Повномасштабне набуття чинності Закону «Про акціонерні товариства», який вперше передбачає обов’язкове дотримання особливих процедур при вчиненні АТ значних правочинів та правочинів із заінтересованістю. Отже, всі АТ найближчим часом не зможуть обійтися без розробки та фіксації у власних внутрішніх нормативних документах (статутах та положеннях) правил вчинення таких правочинів. Більше того, ВСІ КОМПАНІЇ, що є діловими партнерами АТ, мають їх знати та вимагати неухильного дотримання, щоб забезпечити дійсність власних угод.

Якими є нові вимоги? Кого ці вимоги стосуються? Як їх дотриматися? Якими є наслідки недотримання вимог Закону? Ці, та багато інших питань, пов’язаних зі змінами у договірній роботі в АТ, наразі турбують наших клієнтів.

Професійна асоціація корпоративного управління пропонує всім достеменно розібратися з вимогами нового корпоративного законодавства, отримати детальні консультації та поради, сформовані на основі першого досвіду правозастосування, розробити проект власних нормативних документів, відвідавши дану програму.

Детальніше на сторінці >>