Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
02.09.2014ПАКУ стала партнером VІІІ Щорічного форуму з корпоративного права Асоціації правників України

24 жовтня 2014 року Асоціація правників України за підтримки Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку проводить VІIІ Щорічний форум з корпоративного права у м. Києві, готель «Прем’єр Палац». Професійна асоціація корпоративного управління уже традийційно стала парнером Форуму.

Цього року програма заходу буде традиційно включати сесії, присвячені правовому регулюванню господарських товариств та практиці розгляду судових спорів. В форматі панельної дискусії буде представлено та обговорено Концепцію реформування корпоративного законодавства Асоціації правників України. В світлі нещодавнього підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, окрему сесію буде присвячено гармонізації українського законодавства з правом ЄС. На форумі також будуть розглянуті правові проблеми роботи компаній в Криму та шляхи їх вирішення.

Сім років поспіль учасниками форуму ставали провідні юристи, науковці, представники органів законодавчої, виконавчої та судової влади, банкіри, страховики, зацікавлені суб’єкти господарювання.

В якості доповідачів до участі у форумі будуть запрошені представники законодавчої і судової влади України, провідні правники України, представники профільних організацій.

Ми глибоко переконані, що в процесі роботи форуму буде нагода привернути увагу до цілої низки актуальних питань корпоративного законодавства та віднайти найбільш оптимальні рішення існуючих проблем.

З програмою заходу Ви можете ознайомитися за посиланням.

З детальнішою інформацією щодо VІІI Щорічного форуму з корпоративного права можна ознайомитися у Секретаріаті АПУ за тел.: +380 (44) 492-88-48, e-mail: events@uba.ua. Контактна особа – Марія Гавриленко.