Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
05.06.2015ПАКУ стала партнером Українського Форуму Підприємців 2010

ПАКУ стала Партнером Українського Форуму Підприємців 2010, який відбудеться 21 жовтня 2010 р.в Києві, у виставковому центрі “КиївЕкспоПлаза” (вул. Салютна, 2Б).

Форум буде цікавий як початкуючим підприємцям, тим, хто, мріє створити свою справу, так і досвідченим підприємцям, що розвивають свій вже існуючий бізнес.

У програмі Форуму доповіді і майстер-класи відомих й успішних підприємців: Олександри Кужель, Миколи Булави, Олександра Сосіса, Катерини Костеревої та багатьох інших.
Учасники Форуму зможуть дізнатися про успішний досвід реалізації оригінальних бізнес-ідей і створення нового бізнесу, про приклади використання різних інструментів і інновацій для розвитку бізнесу, про практичні приклади проблем і їх рішень з реального бізнесу, отримати відповіді на свої питання.

У Форумі візьмуть участь сотні бізнесменів і топ-менеджерів з усієї України. У перервах між секціями, в атмосфері живого ділового спілкування надається унікальна можливість отримати консультації від експертів і фахівців-практиків, а також знайти однодумців для розвитку бізнесу.

Детальна інформація та умови участі на сайті: www.ufp.org.ua

Організатором Форуму виступає Київський Клуб Підприємців.
Київський форум є плановим заходом клубу у ряді таких же подій, що проводяться клубами підприємців з Харкова, Рівного, Житомира, Москви та ін. міст. Попередній Форум проходив 30 квітня в Харкові, в ньому взяло участь близько 400 підприємців, бізнесменів і топ-менеджерів, які представляли 5 країн (Україна, Росія, Німеччина, США, Голландія), майже 30 міст, різні бізнес-асоціації підприємців і бізнесменів.