Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
05.06.2015Олександр Окунєв та Олександр Онуфрієнко виступили на Щорічній професійній конференції

26 листопада 2010 р. голова правління ПАКУ Олександр Окунєва та член Правління ПАКУ, директор юридичного департаменту ІК «КІНТО» виступили з доповіддю на Щорічній професійній конференції “Корпоративний юрист – 2010″, яка була організована компанією “FAService”. 

Компанія “FAService” 26 листопада провела Щорічну професійну конференцію “Корпоративний юрист – 2010″. Серед ключових питань заходу цього року стали: організація ефективної роботи юридичного департаменту; юридичний аутсорсинг, взаємодія з зовнішніми консультантами; перспективи і практика правозастосування корпоративного права в Україні; практика застосування податкового права і судові суперечки.

Олександр Окунєв виступив з доповіддю на тему “Перетворення АТ в інші організаційно-правові форми ведення бізнесу як результат введення в дію Закону України “Про акціонерні товариства” (далі – Закон). У своєму виступі пан Окунєв відмітив, що введення в дію Закону поставило акціонерів перед вибором: залишатися у формі акціонерного товариства (далі – АТ) і приводити діяльність суспільства у відповідність з новими вимогами або вибирати іншу форму ведення бізнесу. У Законі встановлені чіткі терміни переходу, але деякі депутати пропонують продовжити цей термін у своїх законопроектах. Далі були розглянуті форми, в які можуть перетворитися АТ, а також ключові проблеми процедури перетворення.

Питання  угод  між учасниками АТ та ТОВ підняв у своєму виступі Олександр Онуфрієнко.

Також в роботі конференції взяли участь Лиса Наталія, AES Україна, Сивий Роман, Концерн Галнафтогаз, Олександр Онуфрієнко, КІНТО, Вахель Юрій, Noble Resources, Юрченко Іван, Василь Кисіль і Партнери, Щербина Олена, Саенко Харенко та інші.