Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
28.07.2017Навчання корпоративних секретарів заплановано на жовтень

З 17 по 21 жовтня 2017 року в Києві відбудеться наступна програма навчання «Корпоративний секретар» (з видачею кваліфікаційного сертифіката).

П’ятиденний програма розрахована на корпоративних секретарів, фахівців юридичних відділів та відділів роботи з акціонерами, відділів цінних паперів, фахівців консультаційних компаній, які виконують функції корпоративного секретаря, а також членів наглядових рад, які відповідають за корпоративне управління в компанії.

Під час Програми учасники отримають необхідні в їх роботі знання та практичні навички з організації роботи органів управління акціонерного товариства (АТ), скликання та проведення загальних зборів акціонерів, протоколювання корпоративних подій, роботі з запитами акціонерів, іншими документами АТ, врегулювання конфліктних ситуацій, підготовки та оформлення угод з власними цінними паперами АТ, запобігання спробам корпоративного шантажу, корпоративного захоплення тощо.

У кінці Програми всі учасники складаюсьіспит у формі співбесіди. Учасники, які пройдуть навчання та успішно складуть іспит, отримають кваліфікаційний сертифікат, їх дані будуть внесені до відповідного державного реєстру. Ознайомитися з зазначеним реєстром можна на WEB-сторінці ФДМУ.

Вимоги до учасника: наявність вищої освіти (бажано юридичної або економічного спрямування), бажання отримати агреговані знання з основних напрямів і форм роботи корпоративного секретаря, можливість взяти участь в зазначені дати.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОПЕРЕДНІ ПРОГРАМИ

Реєстрація на Програму вже відкрита. Нагадуємо, що до 4 жовтня діє знижка «ранньої пташки».

Детальна інформація про програму, умови участі та форма реєстрації доступні за посиланням.

Довідка:Український інститут корпоративного управління (далі-Інститут) – єдиний в Україні навчальний центр, який проводить підготовку корпоративних секретарів з видачею кваліфікаційного сертифіката встановленого зразка.

Починаючи з 2006 року Програма проводиться у співпраці з Фондом державного майна України. Інститут (раніше – Центр корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу) протягом шістнадцяти років провів 53програми, на яких пройшли навчання близько1000 представників провідних українських АТ.