Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
27.08.2014Міжнародні стандарти діяльності Ради директорів (Наглядової ради)

18-19 вересня в Києві в рамках програми будуть розглянуті ролі, завдання та відповідальність членів Ради директорів, склад і структура ефективного Ради, вміння впевнено виступати на засіданнях, використання інструментів фасилітації та медіації, передових технік комунікації, вміння працювати з запереченнями та правильно виходити з тупикових ситуацій

Перша і поки єдина в Україні програма, в якій комплексно розглядаються міжнародні стандарти діяльності ради директорів з використанням унікальних матеріалів Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC), заняття ведуть сертифіковані IFC викладачі, що пройшли спеціальну підготовку.

Багато вітчизняних компаній активно виходять на міжнародні фінансові ринки, ринки товарів і послуг, що часто призводить до необхідності введення до складу Рад іноземних директорів. Досвід показує, що такі зміни складу Рад майже завжди призводять до цілого ряду проблем, пов’язаних з різним розумінням директорами ролі і місця Ради в структурі органів компанії; основних правил і стандартів його роботи; належної поведінки директорів на засіданнях, в діловому спілкуванні і навіть зовнішнього вигляду директорів та інших співробітників, що працюють з Радою.

Програма не базується на специфіці законодавства України або інших країн, її завданням є ознайомлення слухачів із загальноприйнятими у всьому світі стандартами роботи Рад, директорів та інших посадових осіб, які працюють з Радами директорів (наглядової ради).

Програма складається з двох частин. Кожна частина є абсолютно закінченим самодостатнім навчально-консультаційним продуктом. Участь у всій програмі рекомендується всім, хто працює в Раді або для Ради. 

При проведенні Програми використовується інтерактивний формат роботи зі слухачами: презентації, аналіз кейсів, відео-кейси, фото-кейси, рольові ігри.

Детальніше про програму та умови участі дивіться у розділі ЗАХОДИ

З питаннями Ви можете звертатись до Ірини Біляченко за телефоном 044 -228-87-59. 

Всі новини