Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
24.02.2017Члена ПАКУ Галину Загороднюк було переобрано до нового складу Громадської ради при АМКУ

Галину Загороднюк, члена Професійної асоціації корпоративного управління (ПАКУ) протягом багатьох років, яка є партнером DLA Piper Україна та керівником практики антимонопольного права, було повторно обрано до складу Громадської ради при Антимонопольному комітеті України. Термін повноважень новообраного складу Громадської ради складає два роки.

Рада при Антимонопольному комітеті є постійним колегіальним консультативним органом, що був створений для участі громадськості в державній діяльності та забезпечення публічного контролю за діями Антимонопольного комітету. Галина брала активну участь в роботі Громадської ради при АМКУ декількох попередніх скликань та, зокрема, в 2015-2017 роках була членом Правового комітету та Заступником голови Комітету з питань недобросовісної конкуренції.

Запрошуємо членів ПАКУ надавати свої коментарі, зауваження та пропозиції стосовно роботи Антимонопольного комітету України, для того, щоб Галина, як представник ПАКУ в Громадській раді, мала можливість ініціювати їх розгляд на засіданнях Громадської ради. Просимо підтримувати зв’язок через секретаріат Асоціації по тел. 044-228-87-59 або info@cgpa.com.ua.