Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
25.05.2016Бізнес і держслужбовці Вінниці зможуть дізнатися про антикорупційний комплаєнс на безкоштовному семінарі

14 і 15 червня у Вінниці відбудуться безкоштовні семінари «Антикорупційні ініціативи в сфері бізнесу: нове законодавство України та рекомендації щодо його застосування на основі міжнародного досвіду».

Приводом для проведення навчання стало введення вимоги до українських компаній про обов’язкову розробку антикорупційних програм, відповідно до розділу Х Закону України «Про запобігання корупції», який вступив в силу в 2015 році.

Учасники дізнаються чому потрібно впроваджувати процедури антикорупційного комплаєнс, як працюють інструменти антикорупційного комплаєнс на прикладі українських і зарубіжних компаній, а також зможуть задати питання провідним експертам.

Цільовою аудиторією першого семінару (14 червня) є державні службовці, другого семінару (15 червня) – представники середніх українських компаній.

Організатори: Професійна асоціація корпоративного управління за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE), в партнерстві з Вінницькою обласною державною адміністрації та Спілкою підприємців “СТІНА”.

Захід відбудеться в рамках проекту «Зміцнення антикорупційного комплаєнс в бізнесі», метою якого є надання середнім українським компаніям практичної допомоги в розробці та впровадженні антикорупційних програм.

РЕЄСТРАЦІЯ НА СЕМІНАР ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ

РЕЄСТРАЦІЯ НА СЕМІНАР ДЛЯ БІЗНЕСУ

Участь в заходах безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова. У зв’язку з обмеженою кількістю місць в залі організатори заходу залишають за собою право не підтвердити реєстрацію учасника.