Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
25.03.2016Олексій Кий: Ефективне корпоративне управління – вирішальний фактор успіху акціонерного товариства

Президент Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД) Олексій Кий прокоментував важливість відзначення професійних досягнень вітчизняних корпоративних секретарів:

1 травня вступають в силу зміни у корпоративному законодавстві України, щонаближають його рівень до європейських стандартів. Вонипередбачають нові вимоги до акціонерного товариства, а саме – обов’язкову наявність у штаті компанії корпоративного секретаря.

З практичного досвіду можна стверджувати, що ефективне корпоративне управління – це вирішальний фактор успіху акціонерного товариства. Інвестори завжди зацікавлені у професійному управлінні компанією і авторитетності корпоративних секретарів.

Безумовно, щорічний конкурс «Корпоративний секретар року», організований нашими партнерами ПАКУ, сприяє розвитку інституту корпоративних секретарів і дає шанс кожному отримати загальне визнання особистих професійних досягнень в сфері корпоративного управління.

Детальніше про конкурс у 2016 році

Мені дуже приємно і відповідально бути повторно у складі журі цього конкурсу. З нетерпінням чекатиму на нові цікаві есе про особисті професійні досягнення в корпоративному управлінні від учасників конкурсу.