Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
12.11.201815 листопада Олександр Окунєв розповість про особливості роботи корпоративного секретаря в українських компаніях у курсі “Корпоративне управління” від Legal High School.

Платформа для підвищення кваліфікації юристів Legal High School надає знижку на участь у блоці «Корпоративне управління» членам Професійної асоціації корпоративного управління — 40%.

LHS пропонує два формати навчання:

  1. У конференц-залі БЦ «Леонардо» (м. Київ, вул.Володимирська, 52).
  2. Онлайн-трансляція заняття, за якою ви можете спостерігати зі зручної локації з будь-якої точки світу.

З 12-го по 15 листопада у LHS проходитиме блок «Корпоративне управління».

У програмі заходу:

День 1. «Новели корпоративного управління»

День 2. «Загальні збори акціонерів»

День 3. «Наглядова рада»

День 3. «Виконавчі органи. Корпоративний секретар»

Спікери цього блоку: Оляна ГОРДІЄНКО, директор з управління Європейського банку реконструкції і розвитку; Анна ГРИЩЕНКО (КРЕМНЕВА), керівник практики злиття та поглинання Pavlenko Legal Group; Олексій КОЛЧАНОВ, екс-корпоративний секретар ТОВ «Метінвест Холдинг»; Олеся ЛУКОМСЬКА, начальник відділу забезпечення роботи секретаря судової палати Управління забезпечення роботи першої судової палати ВГСУ; Олександр ОКУНЄВ, голова правління Професійної асоціації корпоративного управління, та інші.

Детальний розклад та реєстрація за посиланням: https://lhs.net.ua/school/korporativnoe-upravlenie

Скористатися знижкою можна за допомогою зазначення при реєстрації в графі «Додаткова інформація» Вашого статусу «Член ПАКУ».

Наголошуємо на тому, що участь для суддів та державних службовців є безоплатною за умови пред’явлення відповідного посвідчення.