Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
08.06.2015Як замінити депозитарну установу?

Майже щодня доводиться чути питання: «Як виплатити дивіденди?», «Як оподатковуються дивіденди?», «Що робити, якщо «зник» реєстратор чи депозитарна установа?», «Яким чином замінити депозитарну установу?», «Яким чином діяти емітентам та акціонерам з Автономної республіки Крим?», «Чи може акціонер брати участь в загальних зборах, якщо він не відкрив рахунку в депозитарній установі?», «Який порядок проведення загальних зборів на вимогу власників 10 і більше відсотків акцій?».

03 жовтня 2014 року в Києві Професійна асоціація корпоративного управління разом з компанією«Емкон» за участі Національної комісії з ццінних паперів та фондового ринку України і Національного депозитарію України проведе семінар «Депозитарна система України: нове законодавство та практика застосування».

Під час семінару будуть розглянуті питання нормативного врегулювання проблемних питань функціонування депозитарної системи, взаємодії емітента з Національним депозиарієм, а також питання оподаткування дивідендів в Україні.

Особливістю цього семінару є право будь-якого учасника додати до переліку інші питання, які, на його думку, є проблемними та потребують обговорення на семінарі. Питання Ви можете написати відразу в реєстраційній анкеті у спеціальній графі або надіслати окремо після реєстрації до 26 вересня 2014 року.

Захід відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Михайлівська, 12 Б (метро «Майдан Незалежності»), в приміщенні Професійної асоціації корпоративного управління.

Детальні умови участі у семінарі, а також програму Ви можете переглянути на сторінці ЗАХОДИ.

З будь-яких питань стосовно участі звертайтесь, будь ласка, до Ірини Біляченко за тел. (044) 228-87-59, e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua