Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
08.06.2015Висвітлення питань корпоративного управління у ЗМІ

13 лютого  у Києві відбудеться практикум «Висвітленння питань корпоративного управління» для представників засобів масової інофрмації, IR- та PR-менеджерів,  а також корпоративних секретарів акціонерних товариств. Організатори заходу  – Міжнародна фінансова корпорація (IFC), Професійна асоціаціяі корпоративного управління (ПАКУ) та Investor Relations Agency (IRA).

Загальновідомо, що належне корпоративне управління є інструментом залучення інвестицій. Це природно – адже добре керована компанія заслуговує більшої довіри, а значить, може залучати більш «довгі» й дешеві гроші, ніж інші. У сучасних умовах цей фактор стає вирішальним в конкурентній боротьбі.

Досвід провідних компаній показує, що для залучення інвестицій ПОБУДУВАТИ ефективну модель КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ВАЖЛИВО, АЛЕ НЕ ДОСТАТНЬО . Не менш важливо ПРАВИЛЬНО РОЗПОВІСТИ ПРО ЦЕ , тільки так можна завоювати довіру існуючих і залучити нових акціонерів, інвесторів, постачальників , клієнтів. «Правильно» – це яскраво , зрозуміло , професійно і чесно.

З метою допомогти більш професійно і якісно розкривати в ЗМІ питання корпоративного управління, Міжнародна фінансова корпорація ( IFC) підготувала і видала Посібник для журналістів, які пишуть на економічну тематику.

У програмі заходу – професійні рекомендації досвідченого консультанта Вашингтонського офісу IFC, розгляд практичних прикладів, робота з кейсами . Наприкінці заходу передбачений практичний блок – інтерактивна сесія за участю відомих фахівців корпоративного управління України . Всі учасники Практикуму отримають Посібник, виданий IFC російською мовою.

Автор і модератор Практикуму – Олексій Волинець – фахівець з управління знаннями групи з корпоративного управління Міжнародної фінансової корпорації (IFC). Олексій сприяє випуску посібників з кращої практики корпоративного управління , накопиченого досвіду , а також численних навчальних матеріалів на цю тему.

Більш детальну інформацію про практикум, умови участі та реєсстрацію дивіться у розділі «ЗАХОДИ».