Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
08.06.2015У грудні відбулася програма «Корпоративний секретар»

Питання обов’язкового введення посади корпоративного секретаря, його впливу на роботу компанії продовжує хвилювати багатьох, але не учасників спеціалізованої програми «Корпоративний секретар», яка відбулася в Українському інституті корпоративного управління  з 09 по 13 грудня.

Розуміючи, що корпоративний секретар у компанії сприяє координації всіх органів управління акціонерного товариства, обміну інформацією між цими органами та акціонерами, готує проекти корпоративних документів, вирішує інші юридичні та організаційні питання, пов’язані з корпоративним управлінням в АТ, представники провідних українських компаній прийшли на програму розібратися з особливостями роботи корпоративного секретаря, а у більшості випадків – уточнити суперечливі моменти законодавства, отримати практичні поради від виклдачів програми, дізнатися про судову практику розляду корпоративних спорів,  обмінятися особистим досвідом.

На цій програмі кваліфікацію корпоративного секретаря отримали представники таких компаній: «ЄВРАЗ УКРАЇНА», «Стахановський експериментальний механічний завод», «СЄВЄРОДОНЕЦЬКЕ ОБ′ЄДНАННЯ АЗОТ»,  «Одеська ТЕЦ», «Київобленерго», «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД», «ІНГ Банк Україна», «ВТБ БАНК», «БАНК «ПОРТАЛ», «Стівідорна компанія «Авліта», «Бухта двуякірна», «Сквайр, Сандерс Україна», Компанія з управління активами «УБ Фінанс», а також підтвердили свою кваліфікацію представники компаній: «Кредмаш» та  «Одеський припортовий завод».

Учасники про Програму.

Наступна програма «Корпоративний секретар» відбудеться 17-21 березня 2014 року. Реєстрацію вже розпочато. Для тих, хто зареєструється і оплатить завчасно, передбачена значна знижка за навчання. Детальніше за телефоном (044) 228-87-59 або email: info@cgpa.com.ua.