Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
04.06.2015Святкування Нового року

13 січня 2010 року Члени ПАКУ разом відсвяткували прихід Нового року. Ця дата була обрана не випадково. Адже традиційно Новий рік більшість зустрічає 31 грудня в сімейному колі. А от на Старий Новий рік є можливість поспілкуватися з друзями і колегами. Святкування пройшло в німецькій ресторації «Bierhaus» у теплій і затишній обстановці. У заході взяли участь правління ПАКУ, члени і кандидати в члени Асоціації.

Говорять учасники заходу:

Олександр Окунєв, голова правління ПАКУ:
«Це наш перший, так би мовити, соціальний захід. Відверто кажучи, ми не були впевнені у тому, чи зацікавить він членів ПАКУ, адже всі вже трохи втомилися від святкувань, плюс багато членів ПАКУ навіть не були знайомі один з одним. Але всі наші перестороги розвіялися вже у перші 15 хвилин – зібралася така кількість людей, що довелося доставляти стільці. Всі активно знайомилися та спілкувалися один з одним, адже ТЕМ ДЛЯ РОЗМОВИ було вдосталь – всі роблять одну справу. Я дуже вдячний всім за участь в організації та проведенні цього заходу .Тепер вже немає сумнівів, що він стане традиційним. Прошу членів ПАКУ на вечір 13 січня 2011 року нічого іншого не планувати!»

 Ігор Савкін, член правління ПАКУ, корпоративний секретар ВАТ «НЕСТ»:
«Встреча прошла прекрасно, в теплой и душевной обстановке, которой всячески способствовали и зимний холодный вечер за окном, и теплый уютный ресторанчик и вкусные немецкие пиво и меню. Общество подобралось разнородное по степени знакомства (тут были как люди знающие друг друга уже несколько лет, так и те, которые встретились впервые), но абсолютно ненапрягающий формат “тост-знакомство по кругу” помог всем себя чувствовать комфортно и раскрепащенно. Общение было ненавязчиво неофициальным и разговоры о важности корпоративного управления сменялись органично подобранными анекдотами и тихими разговорами с соседями по вопросам вообще не связанным с бизнесом. Считаю, надо чаще встречаться!»