Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
05.06.2015Презентація посібника про роль рад директорів під час криз

У часи глобальної економічної кризи надзвичайну важливість набуває здатність власників та топ менеджерів підприємств оперативно приймати професійні та поінформовані рішення, що мають позитивно вплинути на діяльність та майбутню долю їх бізнесу. Протягом останніх місяців провідні міжнародні експерти змогли зібрати та проаналізувати безпосередній практичний досвід про дії Спостережних рад в умовах кризи.

Спираючись на цей досвід, і маючи за мету допомогти членам Спостережних рад українських компаній ефективно організувати свою діяльність під час поточного економічного спаду та навчитись запобігати/пом’якшувати наслідки майбутніх криз на їх підприємства, Міжнародна фінансова корпорація (IFC) організувала серію семінарів на Ближньому Сході, в Азії та в Східній Європі, в тому числі в Україні. Великий обсяг інформації та відгуки, зібрані на цих семінарах, а також в ході дослідження цієї теми авторами, лягли в основу Посібника про роль ради директорів під час Кризи. Сьогодні

 
Міжнародна фінансова корпорація (IFC), Міжнародний інститут бізнесу (МІБ) та Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ)
  
радо запрошують членів МВА клубу та Професійної асоціації корпоративного управління,
на ПРЕЗЕНТАЦІЮ
ПОСІБНИКА ПРО РОЛЬ РАД ДИРЕКТОРІВ ПІД ЧАС КРИЗ
(всі учасники безкоштовно отримають екземпляр посібника)
 
19 листопада, 2010 року
 
Міжнародні експерти:

Професор Ульріх Стегер працював у одній з найкращих шкіл бізнесу IMD, де очолював дослідну роботу та освітні програми з дисциплін корпоративного управління, управління стійким розвитком та управління труднощами. За час роботи в IMD, Професор Стегер керував різноманітними програмами підготовки топ-менеджерів, в тому числі Програмою для Рад директорів. Він має велику кількість публікацій з усіх трьох зазначених вище тем. Лише у період починаючи з 2005 року, він був співавтором дев’яти видань з цієї тематики, серед яких «Управління труднощами в організаціях» (2010) (разом із Д-р Кристофом Недопілом та Вольгангом Аманном), «Корпоративне управління – як додати вартість» (2008) та «Партнерства в стійкості: Посібник керівника» (2009), а також публікацій з практичного вирішення ситуацій у кількох країнах світу, що розвивається. Його книги видавались німецькою, англійською, російською, японською та китайською мовами, а його статті переведені на більш як 10 мов. На запрошення IFC, за останні 16 місяців професор Стегер проводив семінари для рад директорів у більш як 10 країнах. Протягом майже 30 років він входив до складу численних рад директорів, як з боку керівництва (наприклад, у компанії «Фольксваген»), так і з боку нагляду.

Доктор Крістоф Недопіл був науковим співробітником у IMD та консультантом Світового банку понад три роки, і займався академічними та бізнесовими дослідженнями, а також брав участь у розробці та реалізації численних освітніх програм для управлінців вищої ланки, із наголосом на корпоративне управління та управління труднощами. Під час роботи в IMD, він проводив масштабне дослідження по темі корпоративного управління в країнах із економіками, що формуються, описав понад 40 прикладів розв’язань ситуацій (case studies) та співпрацював на цю тему із численними компаніями та установами з різних частин світу, такими як IFC, FMO, Малайзійська Академія Директорів, Даймлер, Голцім (Holcim) та Міжнародний фонд захисту дикої природи (WWF). Його публікації були перекладені кількома мовами, в тому числі російською та китайською. Починаючи з 2009, Д-р Недопіл є виконавчим директором та партнером у відзначеній нагородами інноваційно-консалтинговій компанії YOUSE, в якій підтримує компанії в прискоренні та покращенні їх інновацій.

IMD, Міжнародний інститут розвитку менеджменту (http://www.imd.ch/), це провідна міжнародна школа бізнесу, що набула відомість завдяки своїм інноваційним програмам підготовки управлінців. IMD посів друге місце у всесвітньому рейтингу установ з підготовки управлінців (Financial Times, 2009) та перше місце у всесвітньому рейтингу програм MBA (The Economist, 2008).

Програма
ПРЕЗЕНТАЦІЇ
ПОСІБНИКА ПРО РОЛЬ РАД ДИРЕКТОРІВ ПІД ЧАС КРИЗ
19 листопада, 2010 р.
 
16.30-16.35 5 хв. Привітальне слово (IFC, МІБта ПАКУ)
16.35-16.55 20 хв. Коротка презентація Посібника – як він розроблявся, як ним користуватись, хто може ним користуватись, його основні розділи та рекомендації для директорів та рад директорів на ринках, що формуються
16.55-17.35 40 хв. Обговорення в групах «Роль директорів в управлінні кризою»

Модератор – Давіт Карапетян (IFC)

Доповідачі:

  • Професор Ульріх Стегер
  • Представник від України
  • Представник компанії з розвинутого ринку
Теми обговорення:
  • Чи може належне корпоративне управління допомогти уникнути криз або подолати їх?
  • Що належить робити радам директорів? В чому полягає роль невиконавчих директорів?
  • В чому полягає роль контролюючих акціонерів?
  • Що може зробити компанія, щоб краще підготуватись до криз?
  • Типові «мертві зони» та ознаки небезпеки?
17.35-17.55 20 хв. Відповіді на питання
17.55-18.00 5 хв. Завершення та розповсюдження Посібника
18.00-19.00 1 год. Фуршет

* У програмі можливі незначні зміни.

Участь у заході безкоштовна! Попередня реєстрація – обов’язкова!

Місце проведення: конференц-зал Міжнародного інституту бізнесу, м. Київ, Брест-Литовське шосе, 8-А.

З питань участі звертайтесь до Інни Мозгової – тел. (044) 22-88-759, e-mail:i.mozgova@cgpa.com.ua