Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
05.06.2015Олександр Окунєв, голова правління ПАКУ, виступив на IV Щорічному форумі з корпоративного права

Уже в четвертий раз Асоціація правників України проводить один з наймасштабніших своїх заходів – Форум з корпоративного права, на якому збираються провідні фахівці у сфері корпоративного права України й Росії. Цього разу учасники Форуму обговорювали особливості роботи акціонерних товариств після набуття чинності Закону України “Про акціонерні товариства”, перспективи ухвалення законопроекту “Про товариства з обмеженою відповідальністю”, судову практику та актуальні питаннями корпоративного управління.

Олександр Окунєв, як провідний фахівець в області корпоративного права, теж взяв активну участь в обговоренні. Він виступив експертом першої сесії “Акціонерні товариства: у пошуках досконалості” і прокоментував напрями і перспективи удосконалення Закону України “Про акціонерні товариства”, проблемні питання реорганізації акціонерних товариств, російський досвід “витіснення” міноритарних акціонерів.

Також в роботі форуму взяли участь Сергій Коннов, президент Асоціації правників  України, Наталія Королівська, народний депутат України, Максим Лібанов, ДКЦПФР, Олена Кібенко, Національна юридична академія ім. Ярослава Мудрого, ЮФ “ILF”, Вадим Самойленко, ЮФ “Астерс”, Олександр Онуфрієнко, ІК “КІНТО” та інші.