Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
05.06.2015Члени ПАКУ виступили на III Щорічній юридичній конференції «Злиття та поглинання в Україні»

25 листопада 2010 р.  Олександр Окунєв,  Олександр Онуфрієнко та Віталій Бєлашев виступили на III Щорічній юридичній конференції “Злиття та поглинання в Україні”, яка була організована компанією “Conference House”.  

Компанія “Conference House” 25 листопада провела третю Щорічну юридичну конференцію “Злиття та  поглинання в Україні”. Цього року метою конференції стало надання вичерпної інформації про сьогоднішній стан ринку M&A в Україні і загальну картину відродження ринку M&A; обговорення нових ефективних інструментів і шляху вирішення актуальних питань, з якими стикається український бізнес у процесі підготовки і проведення угод  M&A.

Олександр Окунєв, голова Правління ПАКУ, у своєму виступі на тему “Новий Закон України “Про акціонерні товариства” і корпоративні рейдери : спосіб протидії або спосіб досягнення мети”? розглянув питання, що стосуються організації і проведення загальних зборів акціонерів, призначення Наглядової ради, надання інформації про товариство акціонерам, аудиторської перевірки діяльності підприємства, значних правочинів і правочинів із заінтересованістю, а також різних можливостей рейдерів скористатися недосконалістю законодавчої бази.

У другій частині конференції «Підготовка до продажу активів» виступив Олександр Онуфрієнко, член Правління  ПАКУ, директор Юридичного департаменту ІК «КІНТО». Він розповів про одну з процедур юридичного аудиту, а саме: про особливості вивчення історії придбання активів.

На завершення заходу були представлені case study. Віталій Бєлашев, член Правління  ПАКУ, заступник голови правління з фінансових  питань «Позняки‐Жил‐Буд», у своєму виступі   представив організацію процесу інтеграції компаній у процесі проведення поглинання.